tisdag 19 oktober 2010

Burn!

Ville bara visa er hur jag brukar klippa sönder alla räkningar efter det att jag har betalat av skulderna.

OBS! Jag bränner inte räkningarna på spisplattan! =)


4 kommentarer:

  1. Hehe. ja varför inte? Bränna en bank är väl inte riktigt lika accepterat? Ibland får man nöja sig med det lilla!

    SvaraRadera
  2. Hej Jag gläds med dig! I dessa tider när man hör att svenska folket lånar ännu mer och att det är en lånebubbla i uppbyggande så är det kul att se att det finns de som går åt andra hållet, krona för krona! Om jag minns din ursprungliga skuld som rinner som en text i vänsterspalten så har du redan betat av drygt 20.000:- vilket inte är illa pinkat. Själv så har jag tillfälliga infall på kreditkort, men jag försöker att betala hela eller nästan hela skulden varje månad. Vad som sker inom kort när jag stämplar ut vågar jag inte tänka på, men jag har följt dig och glatt mig över att någon tar tag och lär om. Har låtit mina yngsta barn få ta del av delar av ditt material, i syfte att 'skrämma' upp dem/ lära dem att se seriöst på pengar.

    Mvh

    AA-arbetslös Akademiker 4-barnsfar

    SvaraRadera
  3. Absolut!AA! =) Skräm upp dem lite! Why not!?
    Det handlar ju om något så pass viktigt för oss som inte är miljonärer! Som du själv har påpekat så är inte en examen någon som helst garanti för hur det går i ens liv, man kan inte hela tiden tänka som så att "äh det ordnar sig"
    Man måste ordna saker och ting själv och gärna ganska så tidigt.
    Hade jag barn skulle jag inte ens veta var jag skulle börja =)
    Men att visa de hur illa det kan gå skulle nog vara en bra början!

    Tack!

    SvaraRadera
  4. Hej! Jag måste bara berömma dig för ett mycket bra och välskriven blogg som dessutom väcker känslor. Jag har suttit idag och läst igenom hela och skrattade flera gånger högt när du uppnått något av dina mål. Lycka till i framtiden och jag ser fram emot att fortsätta läsa om din väg mot skuldfrihet.

    SvaraRadera